Lifestyle

,


Πολιτισμός | 18/12/2014 - 17:05

 Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό gala για τη στήριξη    όσων εχουν ανάγκη

Η WorldVentures αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κοινωνικό της χαρακτήρα ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό γκαλά το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στο Αρχοντικό της Ροδιάς (Ηράκλειο Κρήτης).
Θα προσφέρεται πλήρες γεύμα και κρασί σε ελεύθερη κατανάλωση. Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης και θα προσφερθούν στην εθελοντική ομάδα Give για την στήριξη οικογενειών που δοκιμάζονται στις μέρες μας.

"Η συνεισφορά αυτή αποτελεί μια πράξη αγάπης, φροντίδας και κοινωνικής ευαισθησίας που μας αφορά όλους, απόλυτα συνυφασμένη με την εταιρική κοινωνική κουλτούρα της  WorldVentures καθώς όλες οι εκδηλώσεις φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος της εταιρίας υπάγονται κάτω από την ιδέα του «Make a living, Giving» που προέρχεται από το γενικότερο σλόγκαν της, που δεν είναι άλλο από το «Make a living. Living».

Ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία το βιβλιοπωλείο Εκηβόλος (Λ.Κνωσσού 257, Ηράκλειο) και τις γραφικές τέχνες Πολύτροπο (Α. Παπαναστασίου 200, Ηράκλειο).

Πληροφορίες: 6988074527
Σάββατο 20/12/14
Αρχοντικό της Ροδιάς (Επαρχιακός δρόμος Ροδιάς)
Προσέλευση: Από τις 19:30 και μετά
Είσοδος 15 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: πλήρες γεύμα, κρασί σε ελεύθερη κατανάλωση, 5 ευρώ θα διατεθούν για την αγορά προϊόντων που θα προσφερθούν στην εθελοντική ομάδα Give)", αναφερει η σχετική ανακοινωση 

Συναυλία στο νεκροταφείο με ένα τσιγάρο στο χέρι


«Ατμόσφαιρα» δημιούργησε η Λάνα Ντελ Ρέι – Δείτε τη


Ανέβηκε στη σκηνή, αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της που περίμεναν πως και πως τη συναυλία της και όταν ένιωσε ότι ήθελε να καπνίσει το έκανε. 

Η Λάνα Ντελ Ρέι τραγούδησε το «Dark Paradise» και το «Born to Die», τα οποία ταίριαζαν στην… ατμόσφαιρα που δημιούργησε η καλλιτέχνιδα και στο χώρο, καθώς το live της έγινε στο νεκροταφείο «
HOLLYWOOD Forever». Εκεί έχει προγραμματίσει δύο ζωντανές εμφανίσεις και φρόντισε να γίνει… ένα με το χώρο, τόσο μουσικά, όσο και ανάβοντας ένα τσιγάρο και τραγουδώντας με αυτό στο χέρι τις στιγμές που ήθελε. Μάλιστα για να εκφράσει τη «θλίψη» της -για κάτι που… πέθανε- φορούσε στο ένα της χέρι ένα διαμαντένιο μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο πρώην αγαπημένος της, ενώ λέγεται ότι πλέον είναι αρραβωνιασμένη με τον Barrie-James O'Neill.

Εκείνο που δεν ταίριαζε στο κόνσεπτ δεν ήταν άλλο από το ντύσιμο της, καθώς παραήταν χαρούμενο και έντονο, τόσο για την ατμόσφαιρα που έφτιαξε η ίδια και ο χώρος, όσο και για τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει κατά κόρον. Πάντως, σε όποιους κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η συναυλία διεξήχθη σε νεκροταφείο (!), πρέπει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο δίνονται συχνά παραστάσεις και συναυλίες, ενώ σε αυτό έχουν ταφεί οι περισσότεροι «ιδρυτές» της κινηματογραφικής βιομηχανίας αλλά και δεκάδες μεγάλοι σταρ, όπως η Μεριλιν Μονρόε και ο Τζορτζ Χάρισον.










«Η Demy είναι η κοπέλα μου, είναι η ζωή μου»


Σχετικά Tags 

Τα τρυφερά λόγια του Άκη Πετρετζίκη για την εκλεκτή της καρδιάς του

«Η Demy είναι η κοπέλα μου, είναι η προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή όταν αποφασίσω ότι θέλω να κάνω παιδιά, θα ήθελα να παντρευτώ, αλλά τώρα έχω πολύ δουλειά. Για μένα άλλωστε ο γάμος έχει άμεση σχέση με την οικογένεια, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες», λέει χαρακτηριστικά στο Πρώτο Θέμα ο Άκης Πετρετζίκης.

Όσο για το αν η αναγνωρισιμότητα που έχουν και οι δύο παίζει ρόλο στη σχέση και κατά πόσον η Demy παραμένει απλώς για εκείνον, η «Δήμητρα» ο γνωστός σεφ είπε:

«Αν δεν ήμουν ο Άκης, δεν θα είχα ποτέ τη δυνατότητα να γνωρίσω τη Δήμητρα. Θέλω να πιστεύω όμως ότι και ο Άκης από το Master Chef να μην ήμουν, η Δήμητρα θα επέλεγε να ήταν μαζί μου. Από την άλλη, είτε ήταν τραγουδίστρια η Δήμητρα είτε υπάλληλος σε γραφείο, εγώ πάλι θα ήθελα να ήμουν μαζί της».

Όσο για τη ζήλια; «Το κινητό μου είναι μονίμως στο τραπέζι. Το ίδιο και το δικό της. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα ο ένας από τον άλλον. Αν αρχίσεις να φοβάσαι, τότε πρέπει να χωρίσεις» πρόσθεσε.







Νύφη έμεινε έγκυος από νάνο στο μπάτσελορ πάρτι!








Μια νεαρή γυναίκα από την Ισπανία οργάνωσε το συνηθισμένο πάρτι που κάνουν οι νύφες ένα βράδυ πριν το γάμο τους με προσκεκλημένες τις φίλες της και προσέλαβε ένα νάνο στρίπερ να τις διασκεδάσει. Στο τέλος της βραδιάς η ζωηρή νύφη είχε μια στενή επαφή με το νάνο, αλλά δε μίλησε γι' αυτό ούτε στις πιο στενές της φίλες. Το γεγονός συνέβη στις αρχές του χρόνου και πριν μερικές ημέρες η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα μωρό που πάσχει από νανισμό...
Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ο σύζυγός της νόμιζε ότι το παιδί ήταν δικό του και μόνο όταν το είδε στο νοσοκομείο κατάλαβε ότι «κάτι είχε πάει στραβά» με τη σύζυγό του...
Η γυναίκα, που γέννησε σε νοσοκομείο της Βαλένθια, αναγκάστηκε να ομολογήσει το μέχρι πρότινος καλά κρυμμένο «μυστικό» της, το οποίο όμως τώρα έχει γίνει διεθνής είδηση, αφού μετά την ιστοσελίδα LasCincoDelDia της Βαλένθια, που το μετέδωσε πρώτη, το μετέδωσαν και τα εθνικά μέσα στην Ισπανία.
Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η νεαρή γυναίκα δεν είχε αναφέρει ούτε σε συγγενικά της πρόσωπα, ούτε στις φίλες της, τη φλογερή νύχτα που πέρασε με τον διασκεδαστή νάνο, αλλά αναγκάστηκε να εξομολογηθεί όλη την ιστορία με την γέννηση του γιου της, αφού δεν μπορούσε να κρύβει άλλο το μυστικό της, όταν αποκαλύφθηκε ότι το μωρό πάσχει από νανισμό.
Πάντως, το όνομα της γυναίκας και το νοσοκομείο στο οποίο έφερε στον κόσμο τον «παράνομο καρπό» της «αμαρτωλής νύχτας» του πάρτι της, δεν έχουν αποκαλυφθεί!

Μαζωνάκης - Πάολα - Παντελίδης έρχονται στο Teatro τον Νοέμβριο. Δείτε την νέα σελίδα του κέντρου στο Ίντερνετ.

Μαζωνάκης - Πάολα - Παντελίδης έρχονται στο Teatro τον Νοέμβριο. Δείτε την νέα σελίδα του κέντρου στο Ίντερνετ.
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες με το σχήμα που αναμένεται να κερδίσει εντυπώσεις και καλλιτεχνική αξία. ...

Οι κρατήσεις για την συνεργασία αυτή έχουν ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες και κάποιος μπορεί να καταλάβει εύκολα, ότι όταν βλέπεις κρατήσεις σχεδόν δύο μήνες πριν αναμένεται πανικός χωρίς καν να υπάρχει διαφημιστική καμπάνια και αφίσα. Πριν λίγες ώρες τέθηκε σε λειτουργεία και η νέα σελίδα του Teatro στο Ίντερνετ και μέσα σ αυτήν θα διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις κρατήσεις σας, τα τηλέφωνα επικοινωνίας του μαγαζιού αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους καλλιτέχνες.
Κάντε κλικ και μπείτε στην σελίδα -

Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσει


Μαζωνάκης - Πάολα - Παντελίδης: Στο ανακαινισμένο Teatro η πρεμιέρα τους στις 21 Νοεμβρίου.







Έβαλε το μαγιό, σόκαρε τα πλήθη

Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ σε ρόλο… Οβελίξ

Μετά την αυτοβιογραφία του, ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ βρήκε έναν ακόμη τρόπο να σοκάρει τον κόσμο. Δε δυσκολεύτηκε πάντως. Έκανε μια πολύ απλή κίνηση…

Έβαλε το μαγιό του και βγήκε στους δρόμους της Καλιφόρνια στην πορεία του προς μια παραλία. Η εμφάνιση του έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν, καθώς ο Γάλλος ηθοποιός άρχισε να θυμίζει και στην πραγματικότητα τον κινηματογραφικό Οβελίξ που έχει υποδυθεί στις ταινίες. Πάντως, αν και η εμφάνιση του αυτή έγινε στα πλαίσια των γυρισμάτων της νέας ταινίας του, οι παπαράτσι καραδοκούσαν και με το φακό τους κατέγραψαν τη διόλου καλλίγραμμη σιλουέτα του Ντεπαρτιέ.

Όπως και να το κάνουμε το αλκοόλ παχαίνει και ο ίδιος ο 65χρονος σταρ έχει παραδεχθεί ότι πίνει μπόλικα ποτήρια κρασιού –και σαμπάνιας- κάθε μέρα. Και να τα αποτελέσματα…








              Tο δράμα ενός μοντέλου



«Δε βρίσκω δουλειά επειδή μοιάζω στην Κιμ Καρντάσιαν»
Το μοντέλο Μιλάνα Ασλάνι έχει ένα παράπονο γιατί θεωρεί ότι η Κιμ Καρντάσιαν της καταστρέφει τη καριέρα στο μόντελινγκ. Στην πραγματικότητα η ριάλιτι περσόνα, δεν κάνει κάτι συγκεκριμένο σε βάρος της νεαρής, απλά οι δυο γυναίκες μοιάζουν-έτσι άλλωστε υποστηρίζει η ίδια-σαν δυο σταγόνες νερό.

Όπως αναφέρει η Ασλάνι, εξαιτίας της ομοιότητας αυτής την έχουν απορρίψει από τα ριάλιτι «Shahs of Sunset» και «Rich Kids of Beverly Hills».

«Μοιάζω τόσο πολύ σε μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου… Η ζωή είναι τόσο άδικη», 
λέει η ίδια. 

Στην τρίτη θέση της Ευρώπης το γραμματόσημο με τη λύρα

Στην τρίτη θέση της Ευρώπης το γραμματόσημο με τη λύρα

Την τρίτη θέση κατέκτησε το ελληνικό γραμματόσημο Europa 2014 στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Γραμματοσήμου της PostEurop, σε σύνολο 53 συμμετοχών, που φέτος διαγωνίσθηκαν με κοινό θέμα τα «Εθνικά Μουσικά Όργανα».

              Το ελληνικό γραμματόσημο απεικονίζει την ιστορική συνέχεια της κρητικής λύρας, από τα                 χέρια του Απόλλωνα -όπως παρουσιάζεται σε αρχαίο αγγείο που φυλάσσεται στο μουσείο των Δελφών- μέχρι σήμερα, στα χέρια των σύγχρονων λυράρηδων.
               Ξεχώρισε για τις εναλλαγές των έντονων χρωμάτων, την ιστορική παράδοση που                              απεικονίζει και την μελωδικότητα που αναδύει, κερδίζοντας την προτίμηση των φίλων του                     γραμματοσήμου από όλη την Ευρώπη, που ψήφισαν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία της PostEurop, και του χάρισαν την πανευρωπαϊκή διάκριση.
                     Την πρώτη θέση πήρε η Σερβία και τη δεύτερη θέση η Τουρκία. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν στη γενική συνέλευση της PostEurop στο Σαν Μαρίνο.
grammatosimo









     Φιλοδώρημα 47.000 δολαρίων άφησε η Paris      Hilton12:34 -  Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014


 

Το κορίτσι δεν κάνει τσιγκουνιές στα νυχτοπερπατήματά της

Η χαρά του σερβιτόρου αποδεικνύεται η χρυσή κληρονόμος Paris Hilton, αφού σε κάθε της νυχτερινό περπάτημα ανεβάζει τον τζίρο των κέντρων που διασκεδάζει κατά πολλές χιλιάδες δολάρια!

Ανάλογο είναι βέβαια και το φιλοδώρημα που αφήνει στους ανθρώπους που φροντίζουν να μην λείπει τίποτα από το τραπέζι της: Τους σερβιτόρους.

Στην τελευταία της νυχτερινή έξοδο σε γνωστό κλαμπ της Νέας Υόρκης η χρυσή κληρονόμος ξόδεψε 230 χιλιάδες δολάρια (180 χιλιάδες ευρώ) σε σαμπάνια, βότκα και τεκίλα, ενώ σύμφωνα με τη βρετανική Mirror άφησε στους σερβιτόρους φιλοδώρημα 47 χιλιάδων δολαρίων (37 χιλιάδες ευρώ)!


Θύμα ρατσισμού έπεσε το νέο κορίτσι του Robert Pattinson

Σχετικά Tags 

Πλήθος κακόβουλων σχολίων στο Twitter για την καταγωγή της

Η νέα σύντροφος του διάσημου γόη του Χόλιγουντ, Robert Pattinson, δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει τη ζήλεια των θαυμαστριών του διάσημου ηθοποιού, αλλά και τα ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή της.

Ο λόγος για την Tahliah Debrett Barnett – γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα FKA twigs – η οποία δέχθηκε μηνύματα ρατσιστικού περιεχομένου για την καταγωγή της αλλά και την εμφάνισή της. Η FKA twigs κατάγεται από τη Τζαμάικα και την Ισπανία και έχει γεννηθεί στην Αγγλία.

«Είμαι σοκαρισμένη και αηδιασμένη με τα ρατσιστικά σχόλια που λαμβάνω στο λογαριασμό μου την τελευταία εβδομάδα», έγραψε η Tahliah στο λογαριασμό της στο Twitter, προσθέτοντας: «Ο ρατσισμός δεν είναι αποδεκτός ούτε στον πραγματικό κόσμο ούτε online».



    




Το καλοκαίρι εκτός από διακοπές, ξεγνοιασιά και υψηλές θερμοκρασίες προσφέρει και πολύ οφθαλμόλουτρο. Για ακόμη μία χρονιά πολλά ήταν τα πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ που «όργωσαν» τα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα και αναστάτωσαν τις παραλίες με τα μικροσκοπικά τους μπικίνι τα οποία δεν άφηναν και πολλά στη φαντασία.

Το καλοκαίρι τελείωσε και ο Σεπτέμβρης είναι πλέον γεγονός.

Ας κάνουμε λοιπόν μία μικρή αναδρομή σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά του καλοκαιριού πριν αυτά καλυφθούν με πολλά ρούχα. 



Είμαστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη καθώς γιορτάζουμε τη γέννηση της    κόρης μας» 




Η Τσέλσι Κλίντον, κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και της πρώην υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, ανακοίνωσε σήμερα ότι γέννησε ένα κοριτσάκι, το πρώτο της παιδί, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

«Ο Μαρκ και εγώ είμαστε γεμάτοι αγάπη, θαυμασμό και ευγνωμοσύνη καθώς γιορτάζουμε τη γέννηση της κόρης μας, της Σάρλοτ Κλίντον Μεζβίνσκι», ανέφερε η Τσέλσι στον λογαριασμό της, αναφερόμενη στον σύζυγό της Μαρκ Μεζβίνσκι.

Το μήνυμα αυτό αναπαρήγαγαν μέσω Twitter τόσο ο Μπιλ όσο και η Χίλαρι, που απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι από τη μοναχοκόρη τους.

Η 34χρονη Τσέλσι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον Απρίλιο όταν συμμετείχε με τη μητέρα της σε μια εκδήλωση για τις γυναίκες. Στα τέλη Αυγούστου είχε ανακοινώσει ότι τερματίζει τη συνεργασία της με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, όπου εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Τότε η Τσέλσι είχε εξηγήσει ότι επιθυμεί να επικεντρωθεί στο έργο της για το Ίδρυμα Κλίντον και στη μητρότητα.

Εξάλλου ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε διαβεβαιώσει την Τρίτη ότι είναι έτοιμος να στείλει την προεδρική φρουρά για να συνοδεύσει την Τσέλσι και να της ανοίξει τον δρόμο προς το μαιευτήριο.






















θα γεμίσει η Κρήτη με αστυνομικίνες International

θα γεμίσει η Κρήτη με αστυνομικίνες International


Δεκάδες γυναίκες από όλο το κόσμο αναμένεται να δώσουν το παρών στη Διεθνή Συνδιάσκεψη Γυναικών Αστυνομικών που διοργανώνεται για πρώτη φορά από την Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου.
Αστυνομικίνες από Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Βουλγαρία, Ρουμανία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Πολωνία, Εσθονία, Λιθουανία, Σερβία, Ρωσία, Μολδαβία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Ισπανία έχουν ραντεβού από 1 έως 5 Οκτώβρη, στη Χερσόνησο Ηρακλείου. Οι τοπικοί παράγοντες σε συνεργασία με την αστυνομία της περιοχής και τους κατοίκους έχουν ήδη προετοιμαστεί ώστε να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη αυτή συγκέντρωση.
Ο υπεύθυνος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, για την εκδήλωση, κύριος Καργαλής δήλωσε στo parapolitika.gr ότι «πρόκειται για μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση καθώς οι γυναίκες αστυνομικοί από όλο το κόσμο πέρα από τα σεμινάρια που θα παρακολουθήσουν με σκοπό την επαγγελματική τους κατάρτιση, πρόκειται να καταθέσουν και τις εμπειρίες τους από την καθημερινότητα τους στην υπηρεσία τους ή στο δρόμο.»
Η Συνδιάσκεψη θα είναι στα πλαίσια της αστυνομικού- μητέρας, αστυνομικού- γυναίκας και θα είναι υπεράνω κάθε είδους διάκρισης, κάθε είδους διαφοροποίησης χρώματος, θρησκείας, γλωσσάς ή φυλής.
Ακόμα στη Χερσόνησο έχει προγραμματιστεί και μια παρέλαση από όλες ανεξαιρέτως τις αστυνομικίνες που θα έχει μια ιδιαίτερη σημασιολογία.
Η επιλογή της Χερσονήσου, σύμφωνα με το κ. Καργαλή, δεν ήταν τυχαία καθώς η Συνδιάσκεψη Γυναικών Αστυνομικών διοργανώνεται για πρώτη φορά έπειτα από πρόταση του ελληνικού τμήματος. Ήταν μια
ελληνική πρωτοβουλία που αναμένεται να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία.
Παράλληλα η συνάντηση αυτή πρόκειται να συμβάλλει στην τουριστική προβολή της Κρήτης διεθνώς, πράγμα που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί τουρίστες και μέσα από όλο το κόσμο, διαβάζουμε στα parapolitika.gr























Γιγαντιαία παραδοσιακή λύρα που παράγει ήχο τσέλου έφτιαξαν Κρητικοί τεχνίτες

Γιγαντιαία παραδοσιακή λύρα που παράγει ήχο τσέλου έφτιαξαν Κρητικοί τεχνίτες
Μάγεψε τους περαστικούς που βρέθηκαν χθες έξω από το γνωστό εργαστήρι κατασκευής μουσικών παραδοσιακών οργάνων στο Ρέθυμνο ο ήχος από τη γιγαντιαία παραδοσιακή λύρα που παράγει βαθύ ήχο παρόμοιο με αυτό του κλασικού μουσικού οργάνου τσέλο.
Η καταξιωμένη μουσικός και γνωστή οργανοπαίκτης τσέλου Gianna Bulmer, φίλη της οικογένειας Παπαλεξάκη βρέθηκε στο κατάστημα και «δοκίμασε» και η ίδια τον ήχο της λύρας-τσέλο προκαλώντας τον θαυμασμό των περαστικών που περνούσαν από το σημείο.
        Η Gianna Bulmer ασχολείται με την κλασική μουσική στην Αγγλία ενώ έχει πραγματοποιήσει              συναυλίες και στη Γερμανία. Επιπλέον, γνωρίζει λύρα και βιολί ωστόσο η ίδια δηλώνει κατά         κύριο λόγο παίκτρια τσέλου. Μάλιστα, η κ. Bulmer εκφράζει ξεκάθαρα την αγάπη της για την            παραδοσιακή Κρητική μουσική ενώ η οικογενειακή φιλία με την οικογένεια Παπαλεξάκη την οδηγεί συχνά στο Ρέθυμνο.
        Οι κατασκευαστές της λύρας Γιώργος και Νίκος Παπαλεξάκης, πατέρας και γιος, μιλώντας στην                Κρητική Επιθεώρηση επεσήμαναν πως η λύρα έχει κατασκευαστεί με προδιαγραφές της            παραδοσιακής Κρητικής λύρας η διαφορά της ωστόσο, όπως είναι προφανές, είναι στο μέγεθος και κατά συνέπεια στον ήχο, ο οποίος είναι πιο βαθύς και παρόμοιος με αυτόν που έχει το τσέλο.
lyra_tselo1
Μάλιστα, η συγκεκριμένη λύρα έχει συμμετάσχει σε συναυλίες ενώ η κατασκευή της ήταν αποτέλεσμα του αιτήματος του γνωστού μουσικού της πόλης κ. Μπάμπη Πραματευτάκη.
          Η οικογένεια Παπαλεξάκη ωστόσο δεν σταματά να εκπλήσσει τους φιλόμουσους του                     Ρεθύμνου και όχι μόνο καθώς το κατάστημα που διατηρεί χρόνια στο Ρέθυμνο είναι από τα λίγα          εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής παραδοσιακών μουσικών οργάνων. Το εν λόγω κατάστημα αποτελεί πόλο έλξης καθώς περαστικοί αλλά και φίλοι της παραδοσιακής Κρητικής μουσικής έχουν την ευκαιρία να παρατηρούν τους κατασκευαστές εν ώρα εργασίας
.













Ο «Σήφης» μέχρι στιγμής έχει φέρει πάνω από 2000 επισκέπτες (Γεμάτες οι ταβέρνες)

Ο «Σήφης» μέχρι στιγμής έχει φέρει πάνω από 2000 επισκέπτες (Γεμάτες οι ταβέρνες)

 Χιλιάδες επισκέπτες κάθε Σαββατοκύριακο συρρέουν στο «Φράγμα των Ποταμών» για να δουν  από κοντά τον Σήφη τον κροκόδειλο και να φάνε στις ταβέρνες της περιοχής που δεν  προλαβαίνουν να εξυπηρετούν τους πελάτες.
 Οι συνολικά 6-7 ταβέρνες που λειτουργούν συνολικά στην περιοχή και συγκεκριμένα στα γύρω  χωριά, εξακολουθούν να γεμίζουν ασφυκτικά κάθε σαββατοκύριακο, κάνοντας τους  καταστηματάρχες να «τρίβουν» τα χέρια τους απο ικανοποίηση και να παρακαλούν να μην  «συλληφθεί» ποτέ ο κροκόδειλος.
 Μάλιστα χαριτολογώντας, κάτοικος της περιοχής είπε πως έτσι και πιάσουν το Σήφη, όλο και  κάποιος θα βρεθεί να ρίξει έναν άλλο κροκόδειλο μέσα!
 Είναι γεγονός πάντως πως ακόμη και τόσο καιρό μετά την αποκάλυψη της ύπαρξης του  κροκόδειλου στο φράγμα, οι τουρίστες που θέλουν να δουν και να φωτογραφίσουν τον Σήφη τον  κροκόδειλο εξακολουθούν να συρρέουν .
 Δεν μπορεί να είναι τυχαία άλλωστε η άποψη που έχουν εκφράσει κατά το παρελθόν φορείς και  πολίτες που, μεταξύ σοβαρού και αστείου, εκφράζουν την επιθυμία ο κροκόδειλος να παραμένει  στο  φράγμα, αποτελώντας τουριστικό θέαμα.
 Σε δύο… στρατόπεδα
 Οι απόψεις διίστανται. Βλέποντας εκατοντάδες ανθρώπους να συρρέουν καθημερινά στο Φράγμα  των Ποταμών, δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν ότι ο κροκόδειλος πρέπει να μείνει , υπό  προϋποθέσεις βέβαια, στην περιοχή.
 Χαρακτηριστικές ήταν εξάλλου οι δηλώσεις του δημάρχου Αμαρίου, κ. Σημαντήρα, ο οποίος στο  πρόσφατο παρελθόν τόνισε πως εφόσον έχει καταφέρει να επιβιώσει τόσο καιρό στο συγκεκριμένο  περιβάλλον, πρέπει να έχει μια ευκαιρία για να συνεχίσει να ζει εκεί, αλλά σε έναν χώρο  ελεγχόμενο.
  Απ’ την άλλη, οι «απέναντι» φωνές θέλουν άμεση απομάκρυνση του «Σήφη» απ’ το σημείο.
 Αναρτήθηκε απο: Ιωάννης Δρ.

Η Lady Gaga θα γδυθεί εντελώς πάνω στη σκηνή του ΟΑΚΑ [Βίντεο]

Οσοι βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ θα μπορέσουν να απολαύσουν τη Lady Gaga εντελώς γυμνή πάνω στη σκηνή. Οι υπόλοιποι πάρτε μια γεύση από την Κωνσταντινούπολη

Μουσική, τραγούδι, χορός, επίδειξη μόδας αλλά και πάρτι!Ολα αυτά θα συμβούν σήμερα το βράδυ, στη συναυλία της Lady Gaga. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 14 αλλαγές ρούχων που περιλαμβάνουν χρωματιστές περούκες, αποκαλυπτικά κορμάκια, εντυπωσιακά φτερά και μια… στολή χταποδιού...

Και επειδή ο χρόνος δεν φτάνει για να αποσύρεται στο καμαρίνι της για κάθε της αλλαγή, θα αλλάζει πάνω στη σκηνή, μπροστά στα μάτια των φαν της.
Πάρτε μια γεύση από το τι έγινε στην τελευταία της συναυλία στην Κωνσταντινούπολη.





Αναρτήθηκε απο: Ιωάννης Δρ.









ΦΩΤΟ-Ο Ρονάλντο πέρασε και από την Κρήτη


Lifestyle
 ΦΩΤΟ-Ο Ρονάλντο πέρασε και από την Κρήτη
ΦΩΤΟ-Ο Ρονάλντο πέρασε και από την Κρήτη

Μετά τη Μύκονο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επισκέφθηκε και την Κρήτη και συγκεκριμένα την Ελούντα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φωτογραφήθηκε με την Κρητικιά τραγουδίστρια Ελένη Σελλούντου. Ο Ρονάλντο επισκέπτεται συνέχεια την Ελούντα τα τελευταία χρόνια.



 Αναρτήθηκε απο: Ιωάννης Δρ.



Ο γάμος-υπερπαραγωγή του Χάρη Δαυίδ στην Πάτμο (φωτό)

Ο γάμος-υπερπαραγωγή του Χάρη Δαυίδ στην Πάτμο (φωτό)

Τριακόσιοι καλεσμένοι από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη, υπερπολυτελή σκάφη, μια ελιά αξίας 12.000 ευρώ και ένα γαμήλιο πάρτι εμπνευσμένο από τις «Χίλιες και μία νύχτες» ήταν μερικά από τα συστατικά του γάμου του Mr Coca-Cola Χάρη Δαυίδ με την αγαπημένη του Λάνα Ντιμπιέρ που έγινε στην πανέμορφη Πάτμο.
Οι καλεσμένοι κατέφθασαν στο νησί της Αποκάλυψης από τη Σάμο με σκάφη που είχε ναυλώσει ειδικά για την περίσταση η οικογένεια Δαυίδ. Και τότε ήταν που... έπεσαν θύματα της φάρσας που ο γαμπρός είχε οργανώσει προκειμένου να τους τρομάξει. Συγκεκριμένα, ο Χάρης Δαυίδ, φορώντας ένα σκισμένο λευκό πουκάμισο που στο μανίκι του είχε βάλει κόκκινη μπογιά και με τη βοήθεια ενός τέντερ, βούτηξε στα ανοιχτά προσποιούμενος ότι πνίγεται την ώρα που το σκάφος με τους καλεσμένους έδενε στο λιμάνι της Πάτμου. Ήταν δε τόσο πειστικός, που οι καλεσμένοι προς στιγμήν τον πίστεψαν.
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στην εκκλησία της Μεγάλης Παναγίας της Θεοτόκου, που βρίσκεται στο κέντρο της Χώρας, στην πλατεία της Λεβιάς Πρώτος στην εκκλησία έφτασε ο γαμπρός μαζί με τον αδελφό του και τους γονείς του, ενώ μερικά λεπτά αργότερα κατέφθασε η νύφη, συνοδευόμενη από ένα παραδοσιακό μουσικό συγκρότημα, φορώντας ένα λευκό στράπλες νυφικό σε πλισέ γραμμή. Με το τέλος του μυστηρίου, έξω από την εκκλησία στήθηκε ένας μπουφές προκειμένου οι καλεσμένοι να δοκιμάσουν τοπικές συνταγές, να απολαύσουν δροσιστικούς χυμούς και cocktails και να πάρουν τόσο τις μπομπονιέρες τους από λεβάντα όσο και τα ειδικά t-shirts με τα ονόματα των νεόνυμφων και το σήμα του ιππόκαμπου χαραγμένο στην αριστερή πλευρά. Στη συνέχεια, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι επέστρεψαν στα ξενοδοχεία και στα σκάφη όπου διέμεναν ώστε να ξεκουραστούν και να ετοιμαστούν για το γαμήλιο πάρτι που έγινε στους Αρκιούς, ένα πολύ μικρό νησί που τον χειμώνα οι μόνιμοι κάτοικοι δεν ξεπερνούν τους είκοσι. Είχε δε άρωμα Ανατολής, εμπνευσμένο από τις «Χίλιες και μία νύχτες» και πολλοί από τους καλεσμένους εμφανίστηκαν έχοντας ντυθεί σεΐχηδες. «Ήταν ένα πολύ μεγάλο και φαντασμαγορικό πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκτός των άλλων, στο συγκεκριμένο νησί η οικογένεια Δαυίδ δώρισε μια ελιά ηλικίας 200 χρόνων και αξίας 12.000 ευρώ, η οποία φωταγωγήθηκε», λέει κάτοικος του νησιού. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε θετική εντύπωση είναι πως το ζευγάρι, αντί για δώρα γάμου, ζήτησε από τους καλεσμένους να δώσουν χρήματα για να αγοραστεί ασθενοφόρο για τους κατοίκους της Πάτμου, σύμφωνα με τη real.

  • Click to enlarge image david.jpg
  • Click to enlarge image david2.jpg
  • Click to enlarge image david3.jpg
  • Click to enlarge image david4.jpg


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/lifestyle/story/339633/o-gamos-yperparagogi-toy-hari-dayid-stin-patmo-foto#ixzz3DazhbQff


Αναρτήθηκε από: Ιωαννης Δρ.




Ψήφο εμπιστοσύνης στους Έλληνες σχεδιαστές δίνει ΚΑΙ η Lady Gaga, η οποία επέλεξε να φορέσει Σήλια Κριθαριώτη Haute Couture!

λαδυ1.pngλαδυ2.png
Η 28χρονη σταρ, λίγες μόλις ημέρες πριν την συναυλία της στη χώρα μας, εμφανίστηκε με κοσμήματα της Ελληνίδας σχεδιάστριας, επιλέγοντας δυο διαφορετικές τιάρες και δυο περιδέραια, για τα γυρίσματα του φιλμ που θα συνοδεύσει την συνεργασία της με τον θρυλικό, Τόνι Μπένετ, με τον οποίο θα ερμηνεύσουν μαζί το άλμπουμ «Cheek to Cheek».

δουκισσα2.pngμοντελο.png
Πρόκειται για state of the art χειροποίητες τιάρες αλλά και statement κοσμήματα, με σαφείς αναφορές στην αύρα των 30’s, στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης και του μεσοπολέμου. Πολύτιμοι λίθοι στις τιάρες που αγκαλιάζουν το κεφάλι αλλά και στα περιδέραια, τα οποία στολίζουν το μπούστο της διάσημης τραγουδίστριας.

δουκισσα.png
Μια από αυτές τις τιάρες, έχει φορέσει και η Δούκισσα Νομικού στο catwalk.
Αρθρογράφος: Ιωάννης Δρ.














         Σοκ: Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Μαρινέλλα






Σε ιδιωτικό νοσοκομείο στα Βόρεια προάστια εισήχθη εκτάκτως η αγαπημένη τραγουδίστρια...
Η Μαρινέλλα σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές αισθάνθηκε μια αδιαθεσία λιποθύμησε και φίλοι την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Μετά απο εξετάσεις οι γιατροί έκριναν πώς πρέπει να χειρουργηθεί.


 Η τραγουδίστρια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως πρέπει να μείνει δωμάτιο το επόμενο διήμερο προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η πραγματική αιτία της διακομιδής αλλά και της επέμβασης. Ως εκ τούτου αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συναυλία στο Δημοτικό «Στάδιο Διαγόρας» της Ρόδου όπου επρόκειτο να εμφανιστεί με τον Κώστα Χατζή, στο πλαίσιο προγραμματισμένων εμφανίσεων ανά την Ελλάδα.

Μάλιστα πριν απο λίγο ενημέρωσαν σχετικά τον παραγωγό της συναυλίας στο νησί των Ιπποτών. Να ευχηθούμε στην τραγουδίστρια γρήγορη ανάρρωση και να μην είναι κάτι πολύ κακό!

0 σχόλια to “ Lifestyle”

Δημοσίευση σχολίου

 

Komitis News Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates